HOME

Welkom op de website van Kerstmarkt Elzasplein.

 

DIT JAAR (2019) VINDT DE KERSTMARKT PLAATS OP ZATERDAG 7 ÉN ZONDAG 8 DECEMBER!!

ZATERDAG VAN 14 TOT 20 UUR, ZONDAG VAN 12 TOT 18 UUR.

DE MARKT IS ANDERS DAN VOORGAANDE JAREN, WE HEBBEN NU NL. EEN OVERDEKTE KERSTMARKT!

ER KOMT EEN TENT TE STAAN VAN 10 X 30 M(!) WAARIN DE STANDHOUDERS LEKKER WARM KUNNEN STAAN/ZITTEN, ZONDER ZORGEN OVER REGEN, WIND OF SNEEUW, MET DE BAR BINNEN HANDBEREIK VOOR EEN LEKKER DRANKJE EN/OF HAPJE.

DE BESCHIKBARE TAFELS ZIJN 2.20 X 0.80 M EN DE PRIJS IS € 35,-. BORG IS € 20,-.

INSCHRIJVEN KAN AL, VOOR 1 OF BEIDE DAGEN. HOUDT ER REKENING MEE DAT DE PLEKKEN BEPERKT ZIJN DIT JAAR EN VOL = ECHT VOL.

 

Deze kerstmarkt is een jaarlijks terugkerend event. Inmiddels wordt het dit jaar (2019) onze 5e editie, dat wil dus zeggen: ons EERSTE LUSTRUM!! Nooit hadden wij ook maar durven dromen dat het ons zou gaan lukken dit evenement zo vaak te mogen organiseren. Toen wij begonnen in 2015 is het idee eigenlijk geboren uit een grap over ons plein, want als het gevroren heeft dan is ons plein net een echte schaatsbaan. Toen werd er tijdens een BBQ in augustus voorgesteld dat we dan maar eens koek en zopie moesten gaan verkopen en toen opperde weer iemand anders dat het wellicht leuk zou zijn om er een kerstmarkt omheen te organiseren. Daar waren wel een paar mensen voor te porren en voor we het wisten stonden er op 13 december 2015 60 kramen rondom het plein! En dat bleek een gouden zet, want de daarop volgende jaren kwamen de vragen en de aanmeldingen om te mogen staan op onze markt al vanzelf binnen. De standhouders geven ook aan dat de unieke locatie en de gezellige sfeer reden is om op het Elzasplein te komen staan. Dit maakt ons natuurlijk enorm trots en dat is voor ons ook de drijfveer om er ook dit jaar weer voor te gaan, ondanks dat de gemeente ons nu helaas niet meer financieel kan ondersteunen.

Daarom gaan wij als organisatie dit jaar op diverse momenten allerhande lekkernijen verkopen bij Jumbo Moonen in Sittard (Romeinenstraat), te beginnen op ZATERDAG 16 FEBRUARI, dan gaan we van 10.00 tot 17.00 uur nonnevotten, Berliner bollen en sneeuwballen verkopen. 

Dus draagt u onze organisatie een warm hart toe en wilt u ons helpen, kom dan zaterdag 16 februari naar de Jumbo EN STEUN DE KERSTMARKT ELZASPLEIN! 

ONZE DANK IS GROOT!

 

 

Bezoek ons ook op Facebook via onderstaande knop

KERSTMARKT ELZASPLEIN WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: