REGLEMENT MARKT

OPBOUWEN: U bent op zaterdag vanaf 12.30 uur welkom om te komen opbouwen! Denk eraan dat om 14.30 u het plein AUTOVRIJ moet zijn om de eerste bezoekers netjes te kunnen verwelkomen, houdt hier rekening mee. Op zondag bent u welkom vanaf 11.30 uur om te komen opbouwen en moet het plein vanaf 13.30 uur AUTOVRIJ zijn! U mag uw auto op het plein parkeren voor in- en uit te laden, daarna moet u uw auto elders in de nabije omgeving parkeren!!

 

TAFELNUMMER: U dient zich bij binnenkomst in de tent te melden bij de organisatie, u krijgt dan uw plek toegewezen en alle verdere benodigde informatie.

 

VERSIEREN: Aangezien het een kerstmarkt is stellen wij het op prijs als u hier ook rekening mee houdt bij het inrichten van de tafel om deze zoveel mogelijk in kerststijl aan te kleden.

 

STROOM:  Voor iedere standhouder is er de mogelijkheid gebruik te maken van 1 stroompunt. Mocht u hiervan gebruik willen maken dient u ZELF voor een verlengkabel te zorgen van min. 15 m. 

 

LET OP!!! TAFEL: De afmetingen van de tafel zijn 2.20 x 1 m !!

 

PRODUCTEN: U mag alleen de producten verkopen die bij ons zijn aangemeld. Mocht hier iets in veranderen dan dient u dit tijdig (uiterlijk 1 maand voor de markt) aan ons door te geven. Het is NIET toegestaan tweedehands producten te verkopen.

 

VERZOEK:  Om geld in kas te krijgen om elk jaar weer onze kerstmarkt te kunnen organiseren verkopen wij zelf diverse warme en koude dranken en etenswaren. Ons verzoek aan jullie is dan ook om a.u.b. GEEN DRANK EN ETENSWAREN te verkopen.

                       

AFMELDEN: Melding van afzien van deelname kan t/m 15 okt. Na genoemde termijn worden de kosten van de standplaats NIET meer terugbetaald! Indien u niet aanwezig bent op de markt en u heeft zich niet afgemeld wordt ook de borg NIET terugbetaald!

 

LET OP!  Het is NIET toegestaan voor  einde markt zonder toestemming van de organisatie uw plek te verlaten. Doet u dat wel wordt de borg NIET terugbetaald! 

 

OPRUIMEN: Iedere deelnemer is verplicht om na afloop van de markt zelf zijn restafval en niet verkochte spullen mee terug te nemen.

 

AANSPRAKELIJKHEID: DEELNEMEN IS OP EIGEN RISICO. DE ORGANISATIE IS NIET AANSPRAKELIJK VOOR SCHADE IN WELKE VORM DAN OOK.

 

ROUTE:  U volgt vanaf de grote weg (Pres. Kennedysingel/Wehrerweg) de PIJLEN. Bij de laatste rotonde gaat u linksaf, dan de 3e straat links en de 2e straat rechts. Wij zullen op zoveel mogelijk plaatsen een pijl hangen om u de weg te wijzen.

 

TOILET: Er zijn toiletten aanwezig op de markt waar standhouders en bezoekers gratis gebruik van kunnen maken.

 

REGLEMENTBORG: INDIEN DE REGELS VAN DIT REGLEMENT NIET WORDEN NAGELEEFD WORDT DE BORG NIET TERUGBETAALD.

 

INFORMATIE:

WEBSITE: www.kerstmarktelzasplein.nl

MAIL: kerstmarktelzasplein@gmail.com

FB: www.facebook.com/kerstmarktelzasplein

 

Na afloop van de markt is de tent op zaterdag nog geopend tot 23.30 u en op zondag tot 20.00 uur, dus jullie zijn van harte welkom om na het opruimen nog wat te komen drinken en napraten in de tent. Uiteraard zijn de consumpties voor eigen rekening, maar ze komen wel ten goede aan de komende (kerst)markt(en).