LAATSTE NIEUWS

 
 
 

ACTIE ORGANISATIE OM EXTRA GELD TE VERDIENEN

21 maart 2019 16:52

Deze kerstmarkt is een jaarlijks terugkerend event. Inmiddels wordt het dit jaar (2019) onze 5e editie, dat wil dus zeggen: ons EERSTE LUSTRUM!! Nooit hadden wij ook maar durven dromen dat het ons zou gaan lukken dit evenement zo vaak te mogen organiseren. Maar het organiseren van zo'n groot evenement kost ook heel veel geld en helaas moeten we het vanaf dit jaar stellen zonder de financiële ondersteuning van de gemeente Sittard-Geleen.

Daarom hebben wij, samen met Jumbo Moonen, een aantal acties bedacht die we dit jaar gaan doen, om op die manier toch te proberen zoveel mogelijk geld in het laatje te brengen om ook dit jaar weer de kerstmarkt te kunnen organiseren.

Maar we hebben hierbij natuurlijk wel jullie hulp nodig! Door iets bij ons te kopen steunt u al met een klein bedrag de toekomst van de kerstmarkt. Dus wij hopen dat wij op jullie steun mogen rekenen.

ONZE DANK IS GROOT!

 

6 APR GAAN WE PAASEIEREN VERKOPEN LANGS DE DEUREN IN DE BUURT EUROPAPARK, IN HET BELGIË EN ENGELANDKWARTIER, VAN 10.30 TOT CA. 13 UUR

1 DOOSJE MET 10 GEKLEURDE, GEKOOKTE EIEREN KOST 3,50

HIERVAN GAAT EEN DEEL VAN DE OPBRENGST NAAR ONZE KERSTMARKT.

WILT U ONS STEUNEN EN EIEREN KOPEN, MAAR WOONT U NIET IN DE BUURT, RESERVEER DAN 1 OF MEERDERE DOOSJES DOOR EEN MAIL TE STUREN MET UW NAAM, ADRES EN HET AANTAL DOOSJES NAAR KERSTMARKTELZASPLEIN@GMAIL.COM. U KUNT DE EIEREN DAN OP ZATERDAG 6 APRIL TUSSEN 10.00 EN 13.00 UUR KOMEN OPHALEN EN BETALEN BIJ DE JUMBO, ROMEINENSTRAAT 2 IN SITTARD.

KERSTQUIZNIGHT O.L.V. djACKY (DJ DIRNDL)

14 JULI 2018 17:38

Op vrijdagavond 7 december 2018 vanaf 20.30 u is er in de tent op het Elzasplein een quiznight waarbij jullie ook van harte welkom zijn. Deze wordt verzorgd door DJacky (ook bij velen bekend als DJ Dirndl).

Deze Kerst Quiz Night is een algemene kennisquiz (een soort ‘triviant’) die bestaat uit diverse ronden met vragen en foto’s van o.a. beroemdheden en die je samen met je familie, vrienden, kennissen of collega’s kunt spelen. Het door jou samengestelde quizteam mag uit maximaal vijf personen bestaan. Meedoen kan vanaf 12 jaar!
De vragen worden per ronde gesteld door een quizmaster. Ieder team ontvangt een set antwoordformulieren waarop de antwoorden worden ingevuld. Na iedere ronde leveren de spelers het antwoordformulier van de desbetreffende ronde bij de quizmaster in, zodat zij de antwoorden kan controleren en de scores kan bijwerken. Er zijn diverse prijzen te winnen en aan het eind van de avond wordt het slimste team met een mooie prijs beloond.

Deelname is 10,- per team.

Aanmelden kan al: Stuur een mail met de naam van jullie team en de namen van de (max. 5) personen in jullie team naar kerstmarktelzasplein@gmail.com. Jullie ontvangen dan een bevestiging van ons waarin ook staat hoe te betalen. Jullie aanmelding is pas definitief na ontvangst van de deelnamekosten op onze rekening!

Uiteraard zijn de consumpties voor eigen rekening, maar ze komen wel ten goede aan de komende (kerst)markt(en).

 

Nieuwe site Kerstmarkt Elzasplein

Met trots kunnen wij U de nieuwe website van Stichting The E-team presenteren. Jaarlijks organiseren wij een leuk en sfeervol kerstweekend op het Elzasplein in Sittard. Natuurlijk hebben wij veel zorg besteed aan het bouwen van deze site, maar het zou natuurlijk altijd kunnen zijn dat wij dingen over het hoofd hebben gezien. Dus schroom niet om idee├źn en suggesties aan ons door te geven via het contactformulier dat U op deze site kunt vinden.

Lees meer »

contact  

Organisatie The E-Team

p.a. The E-Team, Elzasplein 7, 6137 JL Sittard