Wie zijn wij?

Op een mooie dag in augustus 2015 zaten we met enkele pleinbewoners gezellig te barbecueën toen Pascalle erover begon dat het wel leuk zou zijn om eens een kerstmarkt te organiseren op het plein. Meteen waren nog 2 dames heel enthousiast en werd het idee uitvoerig besproken hoe we het dan zouden gaan aanpakken. We gingen er vanuit dat we klein moesten beginnen met tweedehands spulletjes en dat het dan, als het hopelijk een succes zou worden, in de loop van de jaren steeds groter en professioneler zou gaan worden.

 

 

Dus we hebben een datum geprikt, 13 december 2015, en zijn gestart met het rondbrengen van brieven in de buurt met daarop de mogelijkheid om in te schrijven met een eigen tuintafel en partytent voor als het slecht weer zou zijn.

Totdat iemand van ons op het idee kwam om Rousseau eens te bellen om te vragen of ze mee wilden doen en zij zeiden tot onze verbazing ja. Toen hebben we meteen een Facebook pagina gemaakt waarop we informatie kwijt konden over de markt en toen hierop kwam te staan dat Rousseau mee zou doen, toen was het hek van de dam. Ondertussen hadden we al uitgezocht wat het ons zou gaan kosten om kramen te gaan huren en hadden we bedacht dat we de kraamhuur dan wel laag moesten houden omdat we nog een onbekende markt waren.

De aanmeldingen bleven tot onze grote verbazing binnenkomen en voor we het wisten stond het hele plein volgeboekt. Via een partyverhuur bedrijf in de wijk hebben we een tent en andere benodigdheden gesponsord gekregen en hierdoor was onze allereerste kerstmarkt op het plein een enorm succes.

Dit smaakte natuurlijk naar meer, maar we wisten ook dat we het nu allemaal wat professioneler moesten gaan aanpakken en daarom zijn we op 5 februari 2016 officieel een stichting geworden, genaamd The E-Team. Hierbij staat de E natuurlijk voor Elzasplein. 

ORGANISATIETALENT

In de loop van de afgelopen jaren is de organisatie nog verder uitgebreid en nu zijn we met 7 enthousiaste personen die elk jaar weer met heel veel plezier deze markt organiseren. Maar er is altijd plek voor meer organisatietalent, graag zelfs! Lijkt het je leuk om samen met een gezellig team deze jaarlijkse markt te organiseren, laat ons dat dan weten. Stuur een mail naar kerstmarktelzasplein@gmail.com

E-TEAM 2019