De organisatie stelt zich voor

Voorzitter

Pascalle Schelberg.

Ik ben getrouwd met Frank Schelberg en samen hebben we 1 dochter, Tanja. Met ons drietjes zijn we allemaal lid van de organisatie. Ik woon vanaf het begin (1995) op het Elzasplein en het organiseren zit in mijn bloed. In april 2015 is mijn vader helaas overleden en ik kwam hierdoor in een negatieve spiraal terecht waar ik niet wist uit te komen. Totdat ik tijdens een BBQ het idee opperde om eens een kerstmarkt te willen organiseren en dat bleek voor mij de gouden zet om mijn leven weer een positieve draai te gaan geven. Ik ben tot op de dag van vandaag nog steeds dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen en ik hoop dat we nog vele jaren de (kerst)markten mogen blijven organiseren.

 

Secretaris

Erik Kerkhofs.

Alweer een tijdje geleden werd me gevraagd om secretaris te worden van stichting "The E team". Ik heb meteen ja gezegd, doen! Naast mijn werk en dagelijkse beslommeringen is dit een leuke en zinvolle besteding van mijn vrije tijd. Omdat ik een technische achtergrond heb help ik Frank waar dit nodig is bij technische zaken. Mijn grootste hobby's zijn fietsen,  wandelen en uitwaaien in Zeeland."

 

PENNINGMEESTER

Robert Leinders

Mijn vrouw Cindy zit nu sinds enkele jaren bij de organisatie waardoor ik er ook meer en meer bij betrokken ben geraakt en nu de vorige penningmeester aangaf te willen stoppen i.v.m. een verhuizing, heb ik zijn taak overgenomen. 

 

Planner elektriciteit/pleinplattegrond

Frank Schelberg.

In 2016 ben ik officieel bij de organisatie gekomen, maar ik ben vanaf het begin al betrokken geweest bij de organisatie van de markt. Ik maak de planning van de kramen (de plattegrond van het plein) in Autocad. Hierdoor kunnen we vooraf precies zien waar en hoeveel kramen er op het plein passen. Verder doe ik op de dag van de markt alle voorkomende werkzaamheden die nodig zijn om de markt tot een succes te maken. Denk hierbij aan technische uitdagingen maar ook bijv. het bijspringen achter de bar en het lopen van wacht in de nachtelijke uren wat noodzakelijk is om vandalisme te voorkomen. De organisatie van de markt zie ik als een welkome afwisseling op de dagelijkse sleur, en ik doe dit dan ook met veel plezier.

ORGANISATIELID 

Jeanne Renet.

Aangezien Pascalle en ik al vele jaren vriendinnen zijn, heb ik de hele opzet van de allereerste kerstmarkt meegemaakt en was ik na het resultaat gezien te hebben meteen besmet met het kerstmarktvirus. Sinds 2016 help ik dan ook met heel veel plezier mee met alles waar hulp bij geboden is en sinds 2017 zit ik in de organisatie. Tijdens de kerstmarkt zelf sta ik samen met o.a. Cindy achter de bar en dat bevalt heel erg goed en ik hoop dat we dit nog vele jaren met zoveel plezier mogen voortzetten.

ORGANISATIELID 

Cindy Leinders

Aangezien Pascalle en ik elkaar al kennen vanaf dat onze kinderen op de basisschool zaten en beiden ook bevriend zijn met Jeanne, kreeg ik in 2016 de vraag of ik mee wilde helpen tijdens de kerstmarkt en daarna was ik net als de rest van de organisatie meteen besmet met het kerstmarktvirus. Sindsdien help ik dan ook met heel veel plezier mee met alles waar hulp bij geboden is en sinds 2017 zit ik ook in de organisatie. Tijdens de kerstmarkt zelf sta ik samen met o.a. Jeanne achter de bar en dat bevalt heel erg goed en ik hoop dat we dit nog vele jaren met zoveel plezier mogen voortzetten.

ORGANISATIELID 

Frank Vermeule

Nieuw lid sinds 2019.

VRIJWILLIGER 

Tanja Schelberg

Sinds 2015, de allereerste kerstmarkt, ben ik (doordat mijn beide ouders in de organisatie zitten) nauw betrokken bij de organisatie van de kerstmarkt en help ik als vrijwilligster graag mee. Want bij zo'n groots opgezet evenement kun je nooit genoeg helpende handjes hebben.